Sprawozdanie i zapis dyskusji

Krajowy Związek Pracodawców – Producentów Trzody Chlewnej w załączeniu przekazuje Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji pt. „ Perspektywy i wyzwania dla rozwoju produkcji trzody chlewnej w Polsce” która odbyła się 8 listopada 2016 roku w Warszawie na Stadionie Narodowym. Treścią Sprawozdania jest zapis wystąpień uczestników dyskusji jaka miała miejsce po każdym z prezentowanych referatów. Przesyłając przedmiotowe sprawozdanie Związek niniejszym wywiązuje się ze swojego zobowiązania zgłoszonego w trakcie Konferencji. Wyrażamy przekonanie, że przesyłane Sprawozdanie będzie istotnym uzupełnieniem do publikacji materiałów konferencyjnych, którą otrzymał każdy z uczestników Konferencji. Wyrażamy także przekonanie, że w przesyłanych materiałach znajdą Państwo wiele inspirujących informacji fachowych.

Związek zaprasza wszystkich producentów trzody chlewnej, którzy chcieliby mieć wpływ na przyszłość swoich gospodarstw, do wstąpienia do związku w charakterze członków rzeczywistych. Zaproszenie to kierujemy także do firm z tak zwanego technicznego zaplecza produkcyjnego, dla których w statucie Związku przewidziana jest rola tzw. członka wspierającego. W tych tematach prosimy kontaktować się z panem Aleksandrem Dargiewiczem, dyrektorem biura Związku.

Krajowy Związek Pracodawców
Producentów Trzody Chlewnej